Συντήρηση A/C - Κλιματισμού

Το συνεργείο BOSCH CAR SERVICE «Ηλίας Βέργος & Σία ο.ε»  συντηρεί παλαιά Α/C με πλήρωση φρέον αλλά και επισκευάζει παρόμοια συστήματα σε όλα τα είδη των οχημάτων.

Ένας τεχνικός συστημάτων κλιματισμού πρέπει να γνωρίζει τις βασικές αρχές λειτουργίας αυτών των συστημάτων, αλλά επίσης να ξέρει τις ιδιαιτερότητες του κατασκευαστή για να αποφύγουμε λάθη και να έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συντήρηση τους πρέπει να γίνεται βέβαια με προσοχή και ο τεχνικός να έχει τις απαραίτητες γνώσεις.

Είναι πολύ καλό να μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο όμορφη. Είναι κάτι που μας στηρίζει στις καθημερινές δυσκολίες μας ομορφαίνει τις ωραίες στιγμές και πολλά ακόμη που δεν τα προσέχουμε αφού αρκετά από αυτά έχουν γίνει καθημερινότητα στη ζωή μας. Ατό συμβαίνει και με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Ο εξοπλισμός των αυτοκινήτων συνεχώς μεγαλώνει. Τα νέα συστήματα είναι συνήθως συστήματα ασφάλειας αλλά και άνεσης. Το απλό Air-condition όπως και το αυτόματο κλιματιστικό πολύ συχνά είναι στις επιλογές των οδηγών, που προμηθεύονται ένα νέο αυτοκίνητο.

Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας βασίζεται στον κλιματισμό. Τα κυκλώματα θέρμανσης και ψύξης αποτελούν το σύστημα κλιματισμού των οχημάτων. Η επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος μπορεί να δημιουργηθεί ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία ως μια ουσιαστική συνεισφορά για μεγαλύτερη άνεση και βελτίωση των συνθηκών σε ότι αφορά την ασφάλεια οδήγησης.

Η βιομηχανία αυτοκινήτων συνεισφέρει σε αυτή την ανάπτυξη με την τοποθέτηση του συστήματος κλιματισμού σαν στάνταρ εξοπλισμό. Όλα τα σύγχρονα συστήματα ενός αυτοκινήτου είναι απλά στη χρήση.