Έλεγχος γραμμής ΚΤΕΟ

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι μια σειρά προληπτικών ελέγχων και ρυθμίσεων στο όχημα με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οχήματος, ιδιαίτερα εάν πρόκειται σύντομα το όχημα να περάσει από επίσημο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Ο έλεγχος συμπεριλαμβάνει ελέγχους και ρυθμίσεις όπως οπτικούς στο αμάξωμα, στους τροχούς, στα φράνα, στο κινητήρα, τα καυσαέρια, στο σύστημα οδήγησης καθώς και αρκετά ακόμη.

Αποτέλεσμα ενός τέτοιου ελέγχου είναι η ικανοποίηση του οδηγού, ότι το αυτοκίνητό του είναι ασφαλές ή γνωρίζει κάποιες αδυναμίες από τα αποτελέσματα τις οποίες πρέπει να διορθώσει πριν πάει να περάσει επίσημο ΚΤΕΟ.

Η γραμμή ΚΤΕΟ της BOSCH είναι μια πολύ αξιόπιστη μονάδα με την οποία είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα πρόκειται για ένα αυτόματο μηχάνημα που μετράει τις δυνατότητες πέδησης, σταθερότητας κ.λ.π.

Το συνεργείο μας προσφέρει στους πελάτες μας την δυνατότητα να κάνουν εκούσιο έλεγχο του αυτοκινήτου σε όλα τα σημεία ΜΟΝΟ με 20€.  Με τον εκούσιο έλεγχο ο κάτοχος  μπόρει να βεβαιωθεί για την ικανότητα του οχήματός του να περάσει τα test του ΚΤΕΟ, αλλά και να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο πριν την αγορά-πώληση ενός οχήματος - μακρυνό ταξίδι με την οικογένεια.